BED en BREAKFAST Lieu de Ruse - Karakteristiek Herenhuis in Breda

Bed en Breakfast Lieu de Ruse - Breda, Noord Brabant, Nederland

nederlands Logies en ontbijt Lieu de Ruse B&B Lieu de Ruse is geen B&B / Hotel, ook geen B&B-Pension maar een karakteristieke B&B, gelegen aan de westkant van het centrum van de stad. Een karakteristiek Herenhuis aan de Haagweg waar de gasten in een warme sfeer worden ontvangen en kunnen genieten van de kunst in huis en de beeldentuin.
B&B Lieu de Ruse heeft zijn naam ontleend aan de Poëziezomer Watou 2001. Watou is een klein dorpje in het West-Vlaamse Heuvelland van België. Elke zomer vindt er een kunstfestival plaats van beeldende kunst met poëzie. In 2001 was het thema: een lege plek om te blijven. De Zwitserse kunstenaar H.R. Fricker heeft geëmailleerde naambordjes laten maken, die bezoekers konden kopen om op een lege plek te hangen, namen voor lege plekken. Lieu de Ruse betekent: Plaats van de list. Het is zomaar een naam voor een lege plek en heeft inhoudelijk niets met ons gastenverblijf te maken. Integendeel wij zijn vereerd dat u onze lege plek gebruikt om even te blijven en we willen dit zo aangenaam mogelijk voor u maken.

We beschikken over 2 kamers met douche/toilet ensuite.
De prijs voor 1 overnachting is € 75,- voor 2 personen,
De prijs voor 2 overnachtingen (2 personen) is € 140,- en voor 3 overnachtingen € 200,- €.
Een overnachting voor 1 persoon is € 55,-
Extra bed mogelijk (+ € 25,-).
Korting vanaf de 2e nacht, réserveren van vrijd. t/m zondag min. 2 nachten.

In totaal kunnen wij 6 personen herbergen. Kinderbedje (tot 2 jaar) gratis. Het ontbijt is inclusief. Gemeenschappelijk zijn een minibar, ijskast, strijkijzer, informatietafel. Fiets- en wandelroutes zijn verkrijgbaar.
Beide kamers beschikken over TV met video of DVD, vaste wastafel, zithoek, tafel of bureau met stoelen, gelegenheid tot het zetten van koffie of thee. Het ontbijt wordt op de eerste verdieping geserveerd waar u uitkijkt op huizen van de Amsterdamse school en op de bedrijvigheid van de zaterdagmarkt. In de zomer wordt het ontbijt op het terras van de tuin geserveerd. In de prachtige grote, rustige stadstuin is een terras waar gasten zich kunnen terugtrekken.
B&B Lieu de Ruse is opgenomen bij de Stichting ter bevordering van Karakteristiek Bed & Breakfast.
Er is gratis parkeergelegenheid in de straat en naast de deur kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer. Op 10 min. lopen bent u in het hart van het centrum. Voor de registratie vragen we uw identificatiebewijs en we verzoeken u contant te betalen.
Breda is ideaal voor uw fiets- of wandelvakantie in een bosrijke omgeving. Een goede gelegenheid om een bezoek te brengen aan het Bourgondische en historische centrum van Breda. Breda ligt centraal om uitstapjes te maken in Noord Brabant, slechts 54 km van Antwerpen en Rotterdam.

english bed and breakfast Lieu de Ruse B&B Lieu der Ruse is a characteristic Mansion and situated in the centre of Breda, surrounded by beautiful countryside that is ideal for your walking and bicycle holidays. The historical and Burgondian centre is only 10 min. walk from our B&B. Breda is 50 km from Antwerp and Rotterdam. B&B Lieu de Ruse is easy nearby the highway. It is a perfect place to stay a few days or to stay longer and make local trips and sightseeing tours.

The Accommodation

Lieu de Ruse is just a name for an empty place for your stay in beautiful Breda and we want to contribute to a happy and comfortable visit.
We have 2 big rooms with bathroom for 2 persons. Each room has TV, radio, Video or DVD, table or desk with chairs, drawing room furniture and a coffee maker . Common is a mini bar and fridge. In combination with a 2 persons room an extra bed is possible. The breakfast is on the first floor were you can see in front beautiful houses of the Amsterdaamse school and on the Saturday market. In summer the breakfast is served on the pavement of the flowerful garden. In the garden their is also a special pavement for the guests and you can enjoy the flowers and sculptures. Inside the house you will notice that the hosts enjoy art. Parking your car is free or you can take the bus near our House.


Prices:
Discount from the 2nd night.
staying one night for 2 persons is € 75,- (breakfast incl.)
staying 2 nights for 2 persons is € 140,- (breakfast incl.)
staying 3 nights for 2 persons is € 200,- (breakfast incl.)
staying 1 nights for 1 person is € 55,- (breakfast incl.)
€ 25,- extra bed.

bookings between friday and monday only for 2 nights.

Breakfast of Lieu de Ruse

Bed & Breakfast Lieu de Ruse
Haagweg 19, 4814 GA Breda
Tel. (+31) 076-5148416
info@bedandbreakfastbreda.nl
tuin Bed en Breakfast Lieu de RuseBed and Breakfast accommodaties in Nederland, een overzicht van bed and breakfast
adressen in Nederland, gerangschikt per provincie en op plaatsnaam.

Durgerdam Eygelshoven
Utrecht Dalfsen
Slootdorp Venlo
B&B gids
Anna Paulowna De Goudvissenkom Vakantie in Anna Paulowna Noord Holland
Arnhem Immerloo Overnachtingen in Arnhem Gelderland
Amsterdam Sasha Vijzelstraat Overnachten in Amsterdam Noord Holland
Breda Aan de Singelgracht Overnachting in Breda Noord Brabant
Breda Lieu de Ruse Overnachting in Breda Noord Brabant
Daarle Ocean View Vakantie in Daarle Overijssel
Dalfsen De Vistrap Vakantie in Dalfsen Overijssel
Domburg De Trotters Overnachting in Domburg Zeeland
Domburg L. Dourleyn Overnachting in Domburg Zeeland
Heerlen B&B Valkenburgerweg Vakantie in Heerlen Limburg
Heeswijk-Dinther Aan de Zandkant Farmhouse in Noord-Brabant
Maastricht Alberti Gasthuis in Maastricht Limburg
Meppel Het Oude Stadsziekenhuis Vakantie in Meppel Drenthe
Nijmegen Le Rve Overnachten in Nijmegen Gelderland
Nijmegen Pollux Bed and breakfast in Nijmegen Gelderland
Sint-Oedenrode van de Loo Overnachten in Sint-Oedenrode Noord-Brabant
Venlo Dora van de Loo Overnachting in Venlo Limburg voor Pieterpad wandelaars

Holland | Gelderland | Flevoland | Drenthe | Friesland | Groningen | Limburg | Utrecht | Amsterdam | Maastricht | Zeeland | Overijssel | Noord Brabant | Belgie | Noord Holland | Zuid Holland |

Bed and Breakfast in Nederland - Bed and Breakfast The Netherlands